Farfalle cu ton

de stefy_a in Farfalle, 20 Apr 2017 | 474 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g paste farfalle
  • 2 conserve de ton bucati in ulei
  • 2 buc ceapa
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 3-4 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu ton:

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare.

Ceapa se curata si se taie marunt, apoi se caleste intr-o tigaie in doua linguri ulei de masline. Se adauga tonul scurs, de ulei, din conserva, si patrunjelul tocat marunt. Tot acum se adauga o cescuta cu apa si pasta de tomate.

Se lasa pe foc, pana cand compozitia capata consistenta de sos pe care o doriti si se potriveste de sare si piper. Se ia vasul de pe foc si se adauga pastele fierte si bine scurse. Se amesteca si se servesc calde.


mai multe retete gasiti pe: www.stefyharnicutza.ro

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

miki_a 1

20.04.2017, 14:43

Rocsi 1

20.04.2017, 21:18

dantes 1

21.04.2017, 09:58

Bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

RETETA RECOMANDATA
Fundite cu sos de rosii si ton