Farfalle cu ton

de nadea68 in Farfalle, 27 Noi 2013 | 4146 vizualizari

 

Unde daca nu in Italia se mananca multe paste?Ceva rapid si gustos cand nu ai prea mult timp la dispozitie pentru gatit :)

 

INGREDIENTE

  • 300 g pasta ,,farfalle''
  • sare
  • 120 g conserva de ton in ulei
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 spic de usturoi
  • boia iute
  • parmezan
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu ton:

Intr-o oala se une apa la fiert.


Cand da in clocot adaugam sare .Varsam si pasta.O fierbem atat cat e indicat pe cutie.Cand e gata,o scurgem si o lasam in strecuratoare.


Intr-o tigaie punem o lingura de ulei de masline,usturoiul intreg(curatat) si conserva de ton.


Adaugam si 1/2 lingurita de boia iute sau dupa placere si ma mult :) amestecam si lasam pe foc 1 minut .Adaugam pasta si amestecam ,pe foc,1-2 minute.


Se pune in farfurii si se adauga parmezan.


In retetele de paste cu peste de obicei parmezanul nu apare ca ingredient dar baiatul meu prefera cu parmezan,pot sa-l refuz?:))

 

TIPS-URI

1

se poate adauga dupa pofta si sos de rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

nadea68 1

28.11.2013, 18:39

va multumesc

Pushaa 1

14.12.2013, 21:06

f bune

nadea68 1

14.12.2013, 21:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton