Fasii de vita cu legume si sos dulce-acrisor

de laylalala in Vita, 9 Iun 2010 | 9055 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr muschi de vita, taiat fasii
  • 4 linguri Ketchup
  • 2 linguri miere
  • 2 linguri otet balsamic
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingura Sweet&Sour Sauce
  • 1 lingurita zahar brun
  • 2-3 linguri ulei
  • 750 gr mix de legume congelate, decongelate (zucchini, conopida, morcovi, porumb, praz, varza de Bruzelles, sparanghel verde)
  • 25 gr seminte de susan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasii de vita cu legume si sos dulce-acrisor:

Intr-un vas se amesteca Ketchup-ul, mierea cu oetul balsamic, sosul de soia, Sweet&Sour Sauce si zaharul brun.Se adauga carnea, se amesteca si se lasa la rece 1 ora.

Legumele se pun in apa cu sare la fiert 5-10 minute pana cand incep sa se inmoaie apoi se scurg.Se incinge uleiul intr-un wok apoi se adauga fasiile de vita cu tot cu sos si se caleste pana cand carnea s-a facut.Se adauga legumele si se calesc 5-10 minute.Se presara totul cu seminte de susan apoi se ia de pe foc si se serveste cu orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasii de vita cu legume si sos dulce-acrisor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rasol alb de manzat cu legume la cuptor