Tocanita de vitel

de Nadyne in Vita, 29 Oct 2016 | 2163 vizualizari

 

    Asta-i pofta ce-am poftit! Tocanita de vitel isi gaseste des locul la masa de pranz.

 

INGREDIENTE

  • 600-700g carne vitel
  • 5-6 cepe maricele
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 morcovi
  • 6-7 cartofi albi
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • 1 lingura boia dulce
  • sare
  • piper
  • ulei sau untura
  • 2 foi de dafin
  • marar
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de vitel:

Carnea de vitel se spala si se taie bucati mai mici.


Ceapa curatata si spalata se taie pestisori.


Ardeiul gras se curata, se spala si se taie fasii nu foarte subtiri, iar morcovii, spalati, curatati se taie rondele.


Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi.


Carnea se inabusa in untura sau ulei cu o cescuta cu apa pana se inmoaie putin, eventual mai adaugam apa, daca aceasta se evapora complet.


Se adauga ceapa, se calesc impreuna cateva minute, punem ardeiul gras, morcovii si apa.


Lasam sa fiarba, iar cand carnea este aproape gata, se adauga cartofii, boiaua, foile de dafin si apa cat sa-i acopere.


La final, adaugam pasta de tomate, mai fierbem cateva minute, potrivim de sare si piper si presaram deasupra patrunjel si marar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Nadyne 1

30.10.2016, 00:02

Multumesc, dragilor! Este in topul tocanitelor la noi!

mirela0911 1

30.10.2016, 07:34

Cat e de buna!

mihaelar63 1

01.11.2016, 16:00

Corect !!! Pofta ce poftesti , trebuie s-o pregatesti )

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de vitel ca la mama acasa