Tocanita de vitel la slow cooker Crock-Pot

de Constelatialeu in Slow Cooker, 4 Mai 2018 | 2113 vizualizari

 

Iar am pus ''cioroiul'' la treaba, ca eu n-am timp de pierdut prin bucatarie. i-am dat de lucru dis-de-dimineata si l-am lasat sa-si faca treaba pana m-am intors eu de la cele agricole.....

 

INGREDIENTE

  • cca 1 kg carne vitel
  • 300 g ceapa galbena
  • 1 morcov cca 200 g
  • 1 pastarnac cca 100 g
  • 500 g cartofi
  • sare
  • piper
  • boia dulce si iute
  • cca 200 g amestec de rosii si ardei
  • ulei
  • 3 linguri de faina amestecate cu sare si piper
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de vitel la slow cooker Crock-Pot:

Mai intai am taiat carnea cubulete potrivite, apoi am sters-o cu servetel si am tavalit-o prin faina amestecata cu piper si sare. Am calit bucatele de carne in ulei cate 3 min pe fiecare parte, apoi le-am asezat in vasul ''cioroiului'' adica slow cooker Crock-Pot 2.4 l, am adaugat 2 linguri de ulei si am acoperit cu capacul, setand la functia high.


Intre timp am curatat cartofii, morcovul pastarnacul si ceapa, le-am taiat pe fiecare in parte, morcovul si pastarnacul rondele, cartofii cubulete si ceapa solzisori. Le-am asezat intr-un castron, am presarat sare, boia dulce si boia iute, am amestecat bine si apoi le-am pus peste carne.


Dupa aproximativ 5 ore, cand m-am intors acasa, am adaugat amestecul de rosii cu ardei si cativa catei de usturoi si am mai lasat cca. 1 ora pe functia slow. Si uite asa am rezolvat mancarea si pe ziua de azi.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vitel la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

elucubratiiculinare 1

06.05.2018, 08:16

bun asa

mihaelar63 1

07.05.2018, 18:45

Care vasazica ai si tu slugoi cioroi )

Catalina L 1

08.05.2018, 21:47

foarte buna

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

8321 puncte

katty

6278 puncte

Rocsi

5970 puncte

mihaelar63

5724 puncte

mirela0911

3090 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Drob de pui in aluat de foietaj
  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Negresa de post, cu ciocolata si fructe de padure la slow cooker Crock-Pot