Tocanita cu carne de vita

de Dya Daniela Andrei in Vita, 1 Sep 2015 | 2962 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de vitel
  • 3-4 cepe mari
  • 2 morcovi mari
  • un ardei gras verde/galben
  • un ardei capia/gras rosu
  • 200 ml suc de rosii
  • 300 ml supa de vita sau legume
  • sare dupa gust
  • verdeturi proaspete: marar/patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu carne de vita:

Spalam carnea foarte bine, o taiem in cuburi si o punem la fiert in apa rece (pentru 30-40 de minute).


Strecuram apoi supa si clatim carnea (cu apa fierbinte) pentru a elimina resturile lasate la fiert.


Intr-o cratita, punem carnea sa se rumeneasca usor, in cateva linguri cu ulei, si, rand pe rand ceapa, ardeii si morcovul (tocate). Le calim pentru 5-10 minute.


Adaugam supa si fierbem la foc potrivit pana ce carnea este bine patrunsa.


Coloram cu suc de rosii, potrivim de gust cu sare si fierbem pana ce sosul ajunge la consistenta dorita.


Se presara verdeturile tocate marunt.


Pofta buna!




 

TIPS-URI

1

Pentru ca, in general, carnea de vita fierbe mai greu, aleg sa o dau in clocot pentru 5-10 minute, inainte de a o rumeni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu carne de vita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Andra_Constantinescu 1

02.09.2015, 12:34

Rocsi 1

02.09.2015, 19:46

Cat de apetisanta!

Dya Daniela Andrei 1

06.09.2015, 12:31

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pui cu sunca si mozzarella
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu carne vita