Rulouri de vitel cu ardei si cascaval

de La Ancuta in Vita, 5 Oct 2011 | 4669 vizualizari

 

Deja nu mai este o noutate ca imi plac snitelele de vitel. De data aceasta am zis sa le fac putin mai altfel si asa mi-au iesit aceste rulouri bune, bune.

 

INGREDIENTE

  • 6 felii carne de vitel
  • 1 ardei
  • cascaval
  • sare, piper
  • boia
  • 1 ou
  • faina
  • pesmet
  • cateva bucatele de unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de vitel cu ardei si cascaval:

Carnea se bate bine cu ciocanul pentru snitele. O condimentam apoi cu sare, piper si boia.


Ardeiul il spalam iar apoi il taiem betigase. La fel procedam si cu cascavalul (desigur fara a-l spala :))).


Asezam pe fiecare snitel 3 betigase de ardei si 3-4 de cascaval. Aici depinde cat de mari sunt snitelele. Rulam apoi strans.


Dam rulourile prin faina iar apoi prin oul batut si condimentat cu sare si piper. La final tavalim bine rulourile prin pesmet.


Le asezam frumusel in tava tapetata cu folie de aluminiu. Asezam doua bucatele de unt pe fiecare rulou.


Dam la cuptor, la foc potrivit 15 minute. Intoarcem rulourile si le mai lasam inca 15 minute.


Servim calde alaturi de garnitura preferata. Noi am avut cartofi taranesti. S-au potrivit de minune :D.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de vitel cu ardei si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

La Ancuta 1

27.10.2011, 23:35

Mihaela

Bya Ralu 1

07.06.2012, 16:53

foarte gustos

La Ancuta 1

08.06.2012, 19:39

Multumesc Gurita

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Stufat cu carne de vitel