Rulouri de vitel cu ardei si cascaval

de La Ancuta in Vita, 5 Oct 2011 | 4470 vizualizari

 

Deja nu mai este o noutate ca imi plac snitelele de vitel. De data aceasta am zis sa le fac putin mai altfel si asa mi-au iesit aceste rulouri bune, bune.

 

INGREDIENTE

  • 6 felii carne de vitel
  • 1 ardei
  • cascaval
  • sare, piper
  • boia
  • 1 ou
  • faina
  • pesmet
  • cateva bucatele de unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de vitel cu ardei si cascaval:

Carnea se bate bine cu ciocanul pentru snitele. O condimentam apoi cu sare, piper si boia.


Ardeiul il spalam iar apoi il taiem betigase. La fel procedam si cu cascavalul (desigur fara a-l spala :))).


Asezam pe fiecare snitel 3 betigase de ardei si 3-4 de cascaval. Aici depinde cat de mari sunt snitelele. Rulam apoi strans.


Dam rulourile prin faina iar apoi prin oul batut si condimentat cu sare si piper. La final tavalim bine rulourile prin pesmet.


Le asezam frumusel in tava tapetata cu folie de aluminiu. Asezam doua bucatele de unt pe fiecare rulou.


Dam la cuptor, la foc potrivit 15 minute. Intoarcem rulourile si le mai lasam inca 15 minute.


Servim calde alaturi de garnitura preferata. Noi am avut cartofi taranesti. S-au potrivit de minune :D.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de vitel cu ardei si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

La Ancuta 1

27.10.2011, 23:35

Mihaela

Bya Ralu 1

07.06.2012, 16:53

foarte gustos

La Ancuta 1

08.06.2012, 19:39

Multumesc Gurita

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi si carne de vita