Rulouri de vitel cu ardei si cascaval

de La Ancuta in Vita, 5 Oct 2011 | 6103 vizualizari

 

Deja nu mai este o noutate ca imi plac snitelele de vitel. De data aceasta am zis sa le fac putin mai altfel si asa mi-au iesit aceste rulouri bune, bune.

 

INGREDIENTE

  • 6 felii carne de vitel
  • 1 ardei
  • cascaval
  • sare, piper
  • boia
  • 1 ou
  • faina
  • pesmet
  • cateva bucatele de unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de vitel cu ardei si cascaval:

Carnea se bate bine cu ciocanul pentru snitele. O condimentam apoi cu sare, piper si boia.


Ardeiul il spalam iar apoi il taiem betigase. La fel procedam si cu cascavalul (desigur fara a-l spala :))).


Asezam pe fiecare snitel 3 betigase de ardei si 3-4 de cascaval. Aici depinde cat de mari sunt snitelele. Rulam apoi strans.


Dam rulourile prin faina iar apoi prin oul batut si condimentat cu sare si piper. La final tavalim bine rulourile prin pesmet.


Le asezam frumusel in tava tapetata cu folie de aluminiu. Asezam doua bucatele de unt pe fiecare rulou.


Dam la cuptor, la foc potrivit 15 minute. Intoarcem rulourile si le mai lasam inca 15 minute.


Servim calde alaturi de garnitura preferata. Noi am avut cartofi taranesti. S-au potrivit de minune :D.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de vitel cu ardei si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

La Ancuta 1

27.10.2011, 23:35

Mihaela

Bya Ralu 1

07.06.2012, 16:53

foarte gustos

La Ancuta 1

08.06.2012, 19:39

Multumesc Gurita

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de miel
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

RETETA RECOMANDATA
Stufat cu carne de vitel