Fasole bătută

de anomisana in Mancaruri de post, 11 Oct 2011 | 4167 vizualizari

 

Făcând zacusca de fasole, mi-a rămas ceva fasole fiartă şi m-am gândit să o folosesc, făcând puţină fasole frecată. Am improvizat şi mi-a ieşit o bunătate pe care o s-o ţin minte şi o s-o transform în obicei.

 

INGREDIENTE

  • fasole boabe
  • ardei kapia
  • morcov
  • ceapă
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole bătută:

Fasolea fiartă am dat-o prin robot, apoi am adăugat 2-3 linguri de ardei kapia copt, puţină ceapă şi puţin morcov. Ardeiul, ceapa şi morcovul le-am luat din cantităţile pregătite pentru zacusca de fasole. Am curăţat şi pisat 2 căţei de usturoi, pe care i-am adăugat peste fasole, în robot.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole bătută" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

anomisana 1

14.10.2011, 13:18

Foarte usor de facut, daca esti in pana de idei.

Bya Ralu 1

17.12.2012, 12:00

ce fain arata!

anomisana 1

19.12.2012, 22:23

Ralu, te asigur ca este si foarte gustoasa, insa dupa spusele soacrei mele, cel mai mare secret al acestei fasole batute este robotul de bucatarie, cu ajutorul caruia devine fina, fina, asa cum ne place noua.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasolakia (Tocanita greceasca de fasole verde)