Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de anomisana in Mancaruri de post, 11 Oct 2011 | 4075 vizualizari
gaby_gabytza 1
bun
Lau 1
Rocsi 1
fasolea frecata e o bunatate,zic eu
LUK 1
sigur e buna
MIUTA 1
Foarte buna
MotanLaOale 1
buna buna
adasev12 1
merge bine cu muraturi
oana_pisicutza16 1
delicioasa
alinutzika 1
ce bunatate
adry88 1
foarte buna
cocineraviajera 1
Super. Pe cat de simpla pe atat de gustoasa.
anomisana 1
Foarte usor de facut, daca esti in pana de idei.
Bya Ralu 1
ce fain arata!
Ralu, te asigur ca este si foarte gustoasa, insa dupa spusele soacrei mele, cel mai mare secret al acestei fasole batute este robotul de bucatarie, cu ajutorul caruia devine fina, fina, asa cum ne place noua.
TRIMITE COMENTARIU
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
de Constelatialeu 9
de Catalina L 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de laura_n 7
ieri la 20:19
de gaby_duceag 8
ieri la 18:28
de Bucataras 6
ieri la 15:45
de Caty 2
ieri la 14:16
de bucatarasa 1
ieri la 12:15
10 comentarii
de Miha 9
9 comentarii
8 comentarii
11 voturi
10 voturi
9 voturi
de - Andreea - 7
MotanLaOale
Valclaudia
Bucataras Medi 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Cristi Roman 1
stelianaioana 1
teodora 1
Constelatialeu 9
4384 puncte
laura_n 7
2312 puncte
Rocsi 9
1691 puncte
bucatarasa 1
1554 puncte
Caty 2
1318 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!