Fasole batuta cu ceapa verde si maioneza

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2013 | 1885 vizualizari

 

Am vazut reteta la Alina http://www.bucataras.ro/retete/fasole-batuta-cu-maioneza-45692.html , si am vrut sa o incerc neaparat!E foarte gustoasa,v-o recomand :D

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole
  • 1 fir de ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • 3-4 linguri de maioneza(de casa)
  • marar
  • sare/piper
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta cu ceapa verde si maioneza:

Fasolea se lasa in apa peste noapte.


Se pune la fiert fasolea timp de 1.5 -2 ore.Se scurge de apa si se pune in robotul de bucatarie.Se adauga usturoiul pisat si ceapa verde taiata feliute.


Se adauga si sare si piper si se mixeaza bine.Se adauga cate 1 lingura de maioneza ca sa se mixeze bine.


Punem si jumatate din compozitia de marar tocat marunt,mai vedem daca trebuie sare si piper si o decoram cu maioneza si marar.


Se serveste cu paine prajita!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta cu ceapa verde si maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

Krystyan Trendy 1

01.12.2013, 12:54

O bunatate !

Bya Ralu 1

01.12.2013, 15:35

cristina

Bya Ralu 1

01.12.2013, 15:35

krysty

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Clatite cu ricotta si ton
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de rosii pentru pizza sau paste

de xana 5

la 15:40

Bulion

de Lau 9

la 13:00

RETETA RECOMANDATA
Fasole frecata, cu carnati de casa