Fasole batuta cu kaizer afumat

de Alexandra Burz in Mancaruri cu carne, 22 Feb 2014 | 1502 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr fasole pestrita
  • 2 cepe mari
  • 2 foi dain
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 200 gr kaizer afumat
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta cu kaizer afumat:

Spalati bine fasolea, puneti-o la fiert in apa cu sare si foi de dafin pana devine foarte moale (aproximativ 2 ore).


Cand a fiert, mixati-o intr-un blender.


Taiati ceapa marunt si caliti-o intr-o tigaie.


Cand devine sticloasa adaugati pasta de fasole si amestecati pana la omogenizare.


Luati vasul de pe foc.


Feliati kaizerul si prajiti-l intr-o tigaie grill incinsa bine.


Serviti alaturi de fasole si paine prajita.



POFTA BUNA!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta cu kaizer afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

COMENTARII (14)

Alexandra Burz 1

23.02.2014, 13:39

Micutza Luana 1

23.02.2014, 14:12

Alexandra Burz 1

23.02.2014, 15:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Kebab libanez de pui
  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

RETETA RECOMANDATA
Fasole cu ciolan afumat