Fasole batuta de post

de diaconta in Mancaruri de post, 19 Noi 2010 | 9976 vizualizari

COMENTARII (38)

BarbatLaCratita 1

19.11.2010, 23:58

Bine, atunci ti le las. Mai ales ca ai si conopida

diaconta 1

19.11.2010, 23:59

Inca nu te-ai convins ca la mine gasesti cam tot ce-ti doresti?

nadina73 1

20.11.2010, 00:01

super dia ,ce imi fac cu ochiu muraturile talelesin cand le vad

nadina73 1

20.11.2010, 00:01

ai vb cu robert va sa zica ?ia-ti pus gand rau fasoli batute

diaconta 1

20.11.2010, 00:03

daaaaa se pare ca am cam frecat fasolea azimuraturile astea's bestiale

nadina73 1

20.11.2010, 00:06

stai bine cu frecatu va sa zicala fasole

diaconta 1

20.11.2010, 00:08

Daaaaaaaa numa' robotu' stie cat de bine

BarbatLaCratita 1

20.11.2010, 00:36

Aproape m-am convins. Iti dai seama cata fasole puteam freca amandoi cu robotu` tau si blenderu` meu??? Saturam toti bucatarasii

lili 1

20.11.2010, 08:55

buna tare...mai ales ciu varza murata

Bucataras Medi 1

20.11.2010, 19:29

ca mare pofta mi-ai facut.............

Nicolae 1

20.11.2010, 19:30

fasolea batuta de post -ptr. toate zilele e superba ebinevenita la orice masa copioasa daca mai pui ceva pe linga ia...

diaconta 1

20.11.2010, 19:30

Medi da' ce buna a fooooooooost

diaconta 1

20.11.2010, 19:31

Asa-i Nicolae,oare de ce ne-om aduce aminte doar in post ca sunt mancaruri sanatoase si delicioase chiar daca's de post?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sfecla aromata umpluta cu fasole, telina si ananas