Fasole cu carnaciori II

de corina241 in Mancaruri de legume, 21 Ian 2011 | 2469 vizualizari

 

Carnaciorii afumati(vita+porc)sunt din aceeasi categorie de preparate in casa de la celebrul ''Ghita'';) O bunatate!!!!

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg de fasole
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 radacina de telina mica
  • 500 g carnaciori de porc + vita
  • 2 linguri pasta de tomate
  • cimbru uscat
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu carnaciori II:

Fasolea o tinem in apa rece cateva ore.


Pregatim o oala in care punem fasolea la fiert.Apa se schimba de cateva ori(3-4 ori).Ultima oara cand schimbam apa vom adauga legumele date pe razatoare si lasam sa fiarba in continuare.


Intr-o craticioara punem carnaciorii taiati micut la prajit in putin ulei.Vom adauga fasolea peste carnaciorii prajiti,punem pasta de tomate,cimbrul,potrivim de sare,mai lasam 10 minute pana se leaga sosul.


Pofta buna!!!!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu carnaciori II" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

RuxyRux 1

23.01.2011, 19:41

Atat de gustos!!!!

MotanLaOale 1

24.01.2011, 08:39

buna buna

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 17:34

foarte buna fasolea cu carnaciori

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Israeli Shakshouka