Fasole cu cârnaţi

de Dana_Retetegg in Porc, 8 Ian 2011 | 1344 vizualizari

 

Cui nu-i place fasolea cu carnati? Eu recunosc, imi place la nebunie ... si as manca ori de cate ori am ocazia.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr fasole,
  • 3-4 bucati de carnat taranesc facut in casa,
  • 2 cepe,
  • 400 gr rosii in bulion,
  • 2 catei de usturoi,
  • sare,
  • boia dulce,
  • 2 linguri de ulei
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu cârnaţi:

Fasolea am trecut-o prin acelasi proces prin care o trec mereu inainte de preparare, am lasat-o cu o seara inainte la inmuiat, am pus-o a doua zi la fiert, am scurs si schimbat apa de cateva ori.



Cand a fiert bine, am scurs apa, am amestecat-o cu putina boia, 2 linguri de ulei si sare si am pasat-o cu blenderul.



Separat, m-am ocupat de sos si de carnati.



Carnatii se prajesc in ulei sau untura pana se rumenesc, apoi se scot pe un servet sa se absoarba surplusul de grasime.



Sosul se pregateste din ceapa taiata marunt, calita bine si amestecata apoi cu rosii in bulion, usturoi si sare.



Am servit fasolea cu sos si carnati.



O bunatate!!!

 

TIPS-URI

1

Optional se adauga in sos si verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu cârnaţi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

Dana_Retetegg 1

10.01.2011, 14:44

Diva, Miuta, Kamy

ionix 1

10.01.2011, 16:44

ce bine arată

Dana_Retetegg 1

10.01.2011, 20:28

Merci Ionix

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Lulu
  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu ciolan afumat