Fasole cu cârnați de casă

de georgiaskitchen in Mancaruri cu carne, 24 Ian 2014 | 1185 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole
  • 5 cârnați de casă
  • 2 morcovi
  • o ceapă
  • o bucată de țelină
  • mărar
  • cimbru
  • o foaie dafin
  • piper boabe
  • sare
  • 2 linguri pastă de tomate
  • ulei
Portii: 5
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu cârnați de casă:

Puneți fasolea în apă rece, cu o seară înainte de a o prepara. Dimineața o scurgeți de apa în care a stat și o puneți într-o oală în care aveți apă fierbinte. Schimbați apa de trei ori pentru a elimina toxinele din fasole, de fiecare dată folosind apă caldă.


Când puneți fasolea în ultima apă, adăugați și cimbrul, foaia de dafin și piperul boabe și lăsați să fiarbă la foc mic.


Între timp curățați legumele, le spălați și le tăiați mărunt. Le puneți la călit într-o tigaie cu ulei și când acestea se înmoaie puneți pasta de tomate diluată cu puțină apă caldă. Mai lăsați să fiarbă câteva minute. Prăjiți și cârnații.


Verificați fasolea, și dacă bobul se desface în două e momentul să puneți peste legume și cârnații. Mai lăsați să dea în câteva clocote, potriviți gustul de sare, puneți mărar din belșug și stingeți focul.


O lăsați puțin ca să se mai întrepătrundă aromele și gata.


O serviți cu gogoșari sau castaveciori murați sau și mai bine cu murături.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu cârnați de casă" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

georgiaskitchen 1

24.01.2014, 23:43

E buna si cea de post.

diaconta 1

24.01.2014, 23:46

ce mancare buna

georgiaskitchen 1

25.01.2014, 09:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole cu scarita afumata