Fasole cu carnati in stil frantuzesc

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 17 Oct 2015 | 939 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru fasole:
  • 4 fasii Pancetta
  • 1/2 ceapa rosie
  • 2 tije praz
  • 2 foi dafin
  • 1 crenguta romarin
  • cateva crengute cimbru
  • 400 grame carnati Chipolata (sau carnati proaspeti)
  • 2 conserve fasole alba
  • 500 ml passata
  • cateva frunze salvie
  • Pentru pesmet:
  • 4 felii paine
  • ulei de masline
  • 2 catei usturoi
  • 1 crenguta rozmarin
  • cateva crengute cimbru
  • Pentru broccoli:
  • 1/4 ceapa alba
  • 1/2 catei usturoi
  • 2 rosii
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • sucul de la 1 lamaie
  • 1 broccoli
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu carnati in stil frantuzesc:

Se taie fasiile de Pancetta in cuburi si se prajesc intr-o tigaie cu putin ulei, 2 minute. Se adauga ceapa taiata julienne si prazul tocat. Dupa 1 minut se adauga foile de dafin, rozmarinul, cimbrul si putina apa si se lasa la gatit la foc mediu spre mare, 3-4 minute.


Se ung carnatii cu putin ulei de masline, se aseaza intr-o tava si se introduc in cuptorul preincalzit la 220 grade Celsius.


Cu ajutorul unui robot de bucatarie, se amesteca si maruntesc feliile de paine impreuna cu sare, piper, ulei de masline, cateii de usturoi, rozmarinul si cimbru.


Se adauga fasolea scursa de apa in tigaia cu pancetta, impreuna cu passata, sare si piper.


Se transfera intr-un vas pentru cuptor nu prea mare, se aseaza jumatate din cantitatea de pesmet deasupra, apoi carnatii si la final restul de pesmet. Se ung frunzele de salvie cu ulei si se aseaza deasupra.


Se gateste in cuptor 7-8 minute.


Se dau ceapa si rosiile pe razatoarea fina si se amesteca cu usturoiul, sare, piper, uleiul de masline si sucul de lamaie


Se fierbe broccoli in apa cu sare, la foc mare, acoperit cu un capac, cateva minute.


Se scurge de apa si se amesteca cu dressingul obtinut anterior.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu carnati in stil frantuzesc" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 30 %
299.99 lei
209.99 lei

Storcator citrice

- 25 %
199.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Gherca Daniela 1

18.10.2015, 15:55

Satisfyyourcravings 1

28.11.2015, 23:16

:>D<

Satisfyyourcravings 1

28.11.2015, 23:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Somon si creveti la cuptor cu salsa verde si cartofi noi