Fasole cu ciolan

de mihaelaM in Porc, 6 Aug 2011 | 2760 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole
  • 1 ciolan
  • 3cepe
  • 1 rdei gras
  • 2linguri ulei
  • pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • foi dafin
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu ciolan:

Fasolea o punem in apa pana a doua zi.A doua zi o punem la fiert.


Ciolanul il punem sa fiarba pana pica carnea de pe os.


Ceapa o curatam ,o spalam si o punem la calit,cand devine aurie vom pune pasta de tomate,apoi fasolea fiarta si carnea.Tot acum vom pune si sarea,piperul ,cimbrul si 2-3 foi dafin,mai lasam cam 5 min,dupa care stingem focul si punem patrunjelul taiat marunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu ciolan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

mihaelaM 1

14.08.2011, 12:59

mamaie,multumesc

mihaelaM 1

14.08.2011, 12:59

si multumesc fetelor ce m-au vizitat

Bucataras Medi 1

17.08.2011, 14:35

ca tare mult ii mai place lui George...................

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Friptura de miel
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fasole cu ciolan... Tipic romanesc, sau nu e chiar asa... :-)