Fasole cu coaste afumate

de Adele in Mancaruri de legume, 31 Mai 2015 | 1236 vizualizari

 

Ca la mama acasa sau nu (asa cum scria pe plicul de condimente) eu sunt sigura ca e buna, asa ca la mine acasa :))))

 

INGREDIENTE

  • 400 g fasole fiarta.
  • 3-4 rosii cherry proaspete (sau 1 rosie potrivita)
  • 1 jumatate de ceapa (o ceapa mai mica).
  • cateva bucatele de sunca.
  • 3-4 coaste afumate.
  • sare.
  • 1 lingura cu ulei.
  • condiment special pentru pregatirea fasolei (fuchs)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu coaste afumate:

Se curata si se toaca ceapa marunt, se spala si se taie in patru si rosiile, se pune o tigaie (un tuci) pe foc cu ulei, se adauga bucatele de sunca, ceapa si rosiile o lingura de apa si se lasa cateva minute la calit. Dupa care se pune fasolea si coastele, se adauga putina apa (jumatate de pahar) se potriveste de sare si se pune si condiment dupa gust. Se acopera cu un capac si se lasa 10-15 minute la foc potrivit.


Se serveste alaturi de muraturi, castraveti in otet etc. Pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu coaste afumate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Adele 1

15.07.2015, 13:56

ancutsa 1

07.06.2016, 20:08

Adele 1

08.06.2016, 10:41

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Pastai prajite