Fasole cu costiţă afumată

de madi_marin in Mancaruri cu carne, 2 Iun 2012 | 43123 vizualizari

 

De mult nu am mai facut o mâncare de fasole boabe.E delicioasă mai ales daca se strecoară pe acolo şi o bucată frumoasă de costiţă afumată.Vă invit la masă!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de fasole cu bobul mare
  • 1 kg costiţă afumată
  • 1 ceapă uscată mare
  • 1 morcov
  • 1 conservă de roşii cubuleţe
  • 3 linguri cu pastă de tomate
  • foi de dafin
  • piper
  • sare
  • ulei
  • cimbru şi mărar uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu costiţă afumată:

Fasolea se spală în câteva ape, apoi se pune la înmuiat pentru câteva ore. Se spală din nou şi se pune la fiert.


Când e pe jumătate fiartă se adaugă bucăţile de costiţă şi se fierb împreună.


Ceapa se toacă mărunt, morcovul se rade pe răzătoarea cu ochiuri mari şi se pun împreună la călit în ulei.Se adaugă şi un pic de apă şi se lasă să se înăbuşe până se înmoaie, apoi se adaugă peste fasole.


Se pune şi conserva de roşii,pasta de tomate se adaugă dafinul, cimbrul, mărarul sare şi piper după gust şi se mai lasă să fiarbă împreună la foc mic până ce sosul se mai îngroaşă.


Se serveşte mâncarea caldă cu murături sau altă salată la alegere.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu costiţă afumată" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

nicolas 1

29.10.2015, 13:56

belea mi-a iesit!!!!! ms de reteta :*

diaconta 1

29.10.2015, 14:29

Nicolas,asa-i ca gateste bine Madi?Sa vii si tu cu reteta ))
Bine-ai poposit la noi

Xandrinne 1

10.01.2016, 12:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Perisoare cu sos alb