Tocana de ied cu ceapa

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 3 Mai 2015 | 11195 vizualizari

 

Dorinta mi-a fost indeplinita. Sotul mi-a adus ied proaspat. Fraged si dulce se prepara foarte repede.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne ied [coaste si gat]
  • 2 linguri untura proaspata de porc
  • 1 lingurita boia rosie
  • 1 ceapa galbena
  • 1 ceapa rosie
  • 1 bucata mica de praz
  • 3 cepe verzi
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ridichi , ardei -pentru decor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de ied cu ceapa:

  1. Carnea de ied se portioneaza, se spala .
  2. Tamponati carnea   cu un prosop curat sa fie fara umiditate si o prajiti in untura proaspata de porc pana devine crocanta .
  3. Curatati, spalati si tocati marunt cepele si prazul.
  4. Puneti ceapa si prazul sa se prajeasca usor impreuna cu carnea. Sarati.
  5. Dupa doua minute adugati un pahar cu apa si lasati sa se inabuse 5-10 minute pana scade lichidul si ceapa formeaza un sos usor .
  6. Piparati, gustati de sare si sarati daca mai este nevoie .
  7. La sfarsit pentru improspatarea preparatului adugati codite de ceapa verde si patrunjel tocat.
  8. Serviti tocana  cu garnitura preferata. Noi am servit cu mamaliguta.

TIPS-URI

1

Iedul este fraged nu trebuie pregatit termic timp indelungat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de ied cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

anca_rm 1

04.05.2015, 09:42

Mihaela cat de mult imi place mancarica ta

simona72 1

04.05.2015, 09:59

Foarte bun iedul!! Si mancarica ta e grozava!

roxana_simona 1

07.05.2015, 13:49

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocana de ficatei de pui cu mamaliguta