Tocana de ied cu ceapa

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 3 Mai 2015 | 4726 vizualizari

 

Dorinta mi-a fost indeplinita. Sotul mi-a adus ied proaspat. Fraged si dulce se prepara foarte repede.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne ied [coaste si gat]
  • 2 linguri untura proaspata de porc
  • 1 lingurita boia rosie
  • 1 ceapa galbena
  • 1 ceapa rosie
  • 1 bucata mica de praz
  • 3 cepe verzi
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • ridichi , ardei -pentru decor
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana de ied cu ceapa:


  1. Carnea de ied se portioneaza, se spala .

  2. Tamponati carnea cu un prosop curat sa fie fara umiditate si o prajiti in untura proaspata de porc pana devine crocanta .

  3. Curatati, spalati si tocati marunt cepele si prazul.

  4. Puneti ceapa si prazul sa se prajeasca usor impreuna cu carnea. Sarati.

  5. Dupa doua minute adugati un pahar cu apa si lasati sa se inabuse 5-10 minute pana scade lichidul si ceapa formeaza un sos usor .

  6. Piparati, gustati de sare si sarati daca mai este nevoie .

  7. La sfarsit pentru improspatarea preparatului adugati codite de ceapa verde si patrunjel tocat.

  8. Serviti tocana cu garnitura preferata. Noi am servit cu mamaliguta.

 

TIPS-URI

1

Iedul este fraged nu trebuie pregatit termic timp indelungat .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana de ied cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

anca_rm 1

04.05.2015, 09:42

Mihaela cat de mult imi place mancarica ta

simona72 1

04.05.2015, 09:59

Foarte bun iedul!! Si mancarica ta e grozava!

roxana_simona 1

07.05.2015, 13:49

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocana de cartofi cu oase de porc