Fasole galbena scazuta

de dentistutza in Mancaruri de post, 7 Iul 2010 | 5174 vizualizari

 

Fasolea galbena in sezon este un aliment cu putine calorii,contine fibre ,se poate consuma calda sau rece,ca garnitura sau fel de baza. Cu siguranta la fiecare gospodina gustul va fi diferit in functie de cantitatea condimentelor alese .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg.fasole galbena
  • 3 rosii decojite
  • 1 ceapa taiata marunt
  • 1 ardei gras (rosu,pentru culoare)
  • sare,piper proaspat macinat
  • patrunjel si/sau coriandru frunze
  • 3-4 catei de usturoi zdrobiti
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole galbena scazuta:

Fasolea galbena se curata de codite iar pastaile prea lungi se rup un doua.Ceapa se caleste cu ardeiul gras taiat fin in uleiul de masline si cand devine sticloasa se adauga fasolea si se acopera cu apa.Se potriveste de sare. Se fierbe la foc mediu pana se inmoaie,se adauga rosiile taiate cubulete mici ,se asezoneaza cu sare si piper dupa gust si se lasa sa scada.Cand este gata se presara usturoiul si verdeata tocata fin.

 

TIPS-URI

1

cu cat mai mult usturoi cu atat mai bine (zice sotul meu)

2

un firicel de ulei masline adaugat dupa ce luam mancarea de pe foc ii da un plus de gust

3

e grozava cu doua oua ochiuri alaturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole galbena scazuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

silvi0ara 1

07.07.2010, 11:39

Si mie imi place tot cu usturoi mult.

cocolina 1

18.04.2012, 23:12

Ce buna trebuie sa fie si mirosul cand o fierbi e placut

Bya Ralu 1

18.04.2012, 23:28

place

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Mincarica de spanac pentru dieta