Orez copt cu snitele de soia

de amalia01 in Mancaruri de post, 4 Apr 2013 | 2382 vizualizari

 

CINE SPUNEA CA MANCAREA DE POST NU E GUSTOASA? AVETI AICI DOVADA CA ESTE!

 

INGREDIENTE

  • PENTRU OREZ:
  • -un ardei rosu
  • -2 cepe
  • -3-4 catei de usturoi
  • -un morcov
  • -ciuperci din conserva
  • -o cana de orez
  • -1 lingura de boia
  • -sare
  • -piper
  • -4 cani de apa
  • -100 ml de ulei
  • PENTRU SNITELE:
  • - 1 punga snitele de soia INEDIT
  • - 1 lingura adaos pentru supe
  • - 2 linguri de pesmet
  • - 100 ml ulei( pentru prajit)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez copt cu snitele de soia:

PENTRU OREZ:




-legumele se taie marunt si se calesc in jumatate din cantitatea de ulei


-se adauga orezul spalat si se amesteca in continuu cca 5 minute


-se adauga sare,piper,boia


-se toarna 3 cani de apa si se lasa sa fiarba la foc mic 20 de minute


-intre timp se unge cu restul de ulei un vas de iena


-cand a fiert orezul de jumatate se toarna in vasul de iena pregatit ,se mai adauga o cana de apa si se da la cuptor ptr 30 de minute.


PENTRU SNITELE:


- se fierb snitelele in apa cu adaos pentru supe(...sa nu facem reclama!)15 minute


- se scurg de surplusul de apa


- se prajesc date prin pesmet, in ulei fierbine


Se serveste cu muraturi.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez copt cu snitele de soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

mihaelar63 1

05.04.2013, 00:57

Ce-mi mai place mie orezul copt

Rocsi 1

05.04.2013, 16:08

amalia01 1

05.04.2013, 17:37

stiu reteta de la bunica si il ador fiindca este mai crocant.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu spanac