Ciuperci umplute

de adriana_bobu in Mancaruri de post, 13 Dec 2010 | 5505 vizualizari

 

Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa...

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci mai maricele
  • 2 cepe (de preferinta rosii)
  • un morcov mic
  • un ardei capia rosu
  • 2-3 linguri ulei 
  • 1-2 linguri apa
  • sare, piper
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Se curata ciupercile si se taie coditele. Intr-o tigaie in care am pus uleiul , se pune ceapa tocata marunt, morcovul ras si coditele de la ciuperci tocate si se trag pe foc cca 10 min adaugand si putina apa pentru a nu se praji prea tare. Se pune sarea , piperul si mararul tocat si cu aceasta compozitie se umplu palariile . In cuptorul incins se pun intr-o tava (captusita cu hartie de copt) si se lasa cca 30 min. Se servesc calde sau reci simple sau ca garnitura .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez cu ciuperci