Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
am vazut la ana zilele astea si mi s-a facut o pofta de am zis ca mor daca nu mananc, asa ca azi n-am mai stat pe ganduri si am trecut la atac :D am micsorat cantitatile pentru ca am facut doar pentru mine.
Pentru painici
Umplutura:
Pregatim aluatul de paine astfel:
Drojdia o dizolvam in apa calduta si amestecam cu faina, apa si uleiul.
Coca obtinuta o lasam la dospit 1 ora.
Aluatul il impartim in 2 si formam bilute pe care le mai lasam 1 ora la dospit.
Le coacem la foc mediu aproximativ 20-30 de min.
Le lasam sa se racoreasca apoi le taiem capacul, le scobim si le umplem cu fasole cu carnati
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult