Fasole lata cu porc si sos de mustar la slow cooker Crock Pot

de Panacris in Slow Cooker, 24 Oct 2021 | 2985 vizualizari

 

TataZmeu după o plimbare prin piață, a aterizat acasă cu o sacoșă de fasole lată, din aia faină galbenă și crocantă 😉 Așa că pe lângă clasică salată de fasole galbenă cu iaurt și usturoi, am gândit rapid și această rețetă;) N-am avut idee rea, cam bună, mă rog pentru unii prea plină de arome 😉

 

INGREDIENTE

  • Fasole lată, adcă galbenă 1000 g,
  • Bucățele de porccca. 500 g,
  • Salată de legume cu sos de muștar 200 g,
  • Mărar 1 legătură,
  • Busuioc verde,
  • Pătrunjel verde 2 -3 fire,
  • Apă rece cca. 500 ml,
  • Usturoi 4-5 căței.
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole lata cu porc si sos de mustar la slow cooker Crock Pot:

Fasolea se spală, apoi se curăță și rupe în bucăți mărișoare.

În vasul aparatul minunat de gătit slow cooker Crock Pot se adaugă un strat de păstăi, apoi cubulețele de carne, salata de legume cu soso de muștar, apoi un nou strat de fasole galbenă. Se adaugă verdețurile tocate mărunt, apă rece cca. 500 ml și se lasă la gătit pe programul High cca. 4 ore.

Apoi se adaugă usturoiul curățat și mărunți, se mai adaugă după gust sare, piper aromat cu usturoi și se mi lasă la gătit cca. 30 minute la programul HIGH.

Mânacrea se servește fierbinte, acompaniată de ardei iute și un pic de pâine  😉

 

Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole lata cu porc si sos de mustar la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovleac copt, umplut cu nuca, si dulceata de cirese amare la slow cooker Crock-Pot 4,7 L