Fasole pastai cu carne de curcan

de Bya Ralu in Curcan, 29 Apr 2014 | 4237 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de curcan
  • 2 borcane de fasole pastai
  • 1/2 conserva de rosii cuburi
  • 1 ceapa alba
  • 1/2 ardei kapia
  • 1 catel de usturoi
  • ulei de masline
  • 50 ml vin alb
  • piper rosu/sare/ghimbir
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai cu carne de curcan:

Ceapa se toaca marunt,ardeiul kapia se taie cuburi,se pun la calit in ulei de masline.


Dupa cateva minute adaugam si pieptul de curcan taiat bucati potrivite.


Se stinge cu vinul alb si se lasa la foc mic sa scada zeama.


Se pune si fasolea pastai scursa de zeama,se pune putina apa si se lasa sa fiarba.


Adaugam si condimentele,rosiile cuburi si usturoiul taiat marunt,mutam toata compozitia intr-o tava si dam la cuptor pentru 20-30 minute.

 

TIPS-URI

1

Se servesc cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (59)

Satisfyyourcravings 1

01.05.2014, 19:18

Cina perfecta!

Bya Ralu 1

01.05.2014, 22:38

tudor89 1

13.05.2014, 17:22

buna ziua .pun un mic anunt aici pentru cei care doreste curcani albi crescuti eco la ferma mea.ma puteti contacta prin mail la adresa dragonu.tudorel@yahoo.com sau prin facebook dragonutudorel sau un mesaj aici.va astept

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Salata de fasole verde cu maioneza si usturoi