Snitzel in crusta de mustar

de Strawberries thoughts in Curcan, 4 Noi 2013 | 2139 vizualizari

 

Schnitzerelul - habar nu am daca exita cuvantul asta ;) - aceste este sublim. Eu personal nu sunt fan schnitzel, dar asa o bunaciune nu am mai mancat. Pentru ca al meu prieten este nebun dupa asa ceva ( ce sa-i faci, asa sunt crescuti nemtii ;) ), mi-am cumparat o carticica de bucate numai si numai cu retete de schnitzel.

Sa incepem :)

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati schnitzel de curcan (poate fi si porc, pui, vita)
  • 4 linguri mustar ( eu am avut Dijon, insa sunt convinsa ca merge si cu alt mustar)
  • 100 g Crème Fraîche
  • 4 linguri faina
  • 100 g pesmet
  • sare, piper
  • 1 lingura ulei+ 1 lingura unt pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitzel in crusta de mustar:

Batem bine carne cu ciocanul pentru schnitzel.


Mustarul se amesteca cu Crème Fraîche pana rezulta o pasta omogena.


Faina se pune pe o farfurie. Pe o alta farfurie punem pesmetul.


Punem pe foc o tigaie, adaugam uleiul si untul.


Bucatile de carne le trecem prin (in aceasta ordeine):


1. Faina


2. Pasta de mustar


3. Pesmet


apoi le punem in tigaia infierbantata.


Le prajim circa 3 minute pe fiecare parte (sau pana devin aurii/maronii). Le scoatem pe un servetel absorbant.


Servim calde cu o felie de lamaie deasupra.



Enjoy :)



 

TIPS-URI

1

Daca nu gasiti Crème Fraîche, folositi un iaurt mai gras (sau crema de iaurt)

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitzel in crusta de mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Andreea Caroline 1

05.11.2013, 10:55

Iau si eu unul

Strawberries thoughts 1

05.11.2013, 12:15

Va multumesc mult, bucatarasi dragi. Data viitoare fac mai multe si sunteti toti invitati

laura_n 1

05.11.2013, 14:48

foarte misto, bravoo!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Snitel de curcan