Fasole pastai cu muschi de porc

de adasev12 in Porc, 5 Oct 2010 | 4387 vizualizari

 

va invit cu drag la masa mea pe toate...

 

INGREDIENTE

  • 500 g muschi de porc
  • 500 g fasole pastai verde
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • o cutie de rosii conserva taiate cubulete 3 catei d eusturoi
  • patrunjel verde
  • sare, piper
  • un pic de ardei iute
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole pastai cu muschi de porc:


  • carnea se spala, se usuca in prosop, se taie bucati mai mici si se prajeste intr-o tigaie cu putin ulei, sare si piper.

  • separat se caleste ceapa si ardeiul in putin ulei pana se inmoaie apoi se adauga conserva de rosii si se subtiaza cu apa.

  • pastaile se oparesc bine in apa fierbinete, se lasa 5 min sa stea ( eu nu am facut aceasta operatiune, dar tot au fiert)

  • se adauga si pastaile in cratita peste celelalte, apoi bucatile de carne si se completeaza cu apa pana se acopera totul. se potriveste de sare si se las a la fiert.

  • cand e pe sfarsite se pune putin ardei iute si usturoiul pisat . se mai lasa cateva minute sa fiarba . daca va place mai mult sos se poate face ingrosala cu o lg de faina( eu am facut)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole pastai cu muschi de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

adasev12 1

06.10.2010, 17:24

miha, merge...

nadina73 1

07.10.2010, 02:06

ah ce buna a fost ,saru mana pentru masa5f

adasev12 1

07.10.2010, 11:52

nadina, sa-ti fie de bine!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tochitura din carne de porc