Mancare cu carne de porc,costita afumata,ghimbir si orez salbatic

de kamy in Porc, 7 Iun 2011 | 9203 vizualizari

 

Incepe sa-mi placa tot mai mult sa gatesc in "Cocotta" mea.Se gateste la foc ff mic,nu e nevoie sa se adauge apa,deoarece ,o data pus capacul,greu mai razbesc aburii sa iasa.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr.costita afumata
  • 400 gr.spata porc fara os
  • 1 cutie ciuperci taiate
  • 1 ling.ghimbir
  • 2-3 rosii
  • 1 ardei
  • 3 cepe verzi
  • marar sau patrunjel verde
  • sare,piper
  • orez salbatic
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare cu carne de porc,costita afumata,ghimbir si orez salbatic:

Costita o taiem bucatele si o punem la calit intr-o ling.de ulei.Adaugam carnea taiata cubulete.Punem capacul si lasam 15 min.dupa care adaugam ciupercile scurse si mai lasam 10 min,pana mai scade din zeama formata.Adaugam ceapa taiata marunt,ardeiul taiat cubulete si ghimbirul taiat marunt,amestecam bine,punem capacul si mai lasam 5 min dupa care adaugam rosiile taiate marunt,sare si piper.

Mancarea e gata cand carnea e fiarta si ramane putin sos mai grosut.

Se presara marar sau patrunjel verde.

Noi am servit alaturi de o garnitura de orez salbatic aici reteta...o bunatate.

 

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

cratita''cocotte" nu se pune direct pe flacara ci pe o tabla sa se distribuie caldura uniform(nu stiu daca asa trebuie dar eu am ajuns la concluzia asta)

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare cu carne de porc,costita afumata,ghimbir si orez salbatic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

mirela0911 1

09.06.2011, 10:45

Ooooo, ce bine arata

kamy 1

09.06.2011, 16:14

mirela....da de buna,ce zici?

Rahela Velicu 1

09.12.2017, 21:19

Ce bine arata mancarea asta!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cotlet umplut