Mancare cu carne de porc,costita afumata,ghimbir si orez salbatic

de kamy in Porc, 7 Iun 2011 | 5388 vizualizari

 

Incepe sa-mi placa tot mai mult sa gatesc in "Cocotta" mea.Se gateste la foc ff mic,nu e nevoie sa se adauge apa,deoarece ,o data pus capacul,greu mai razbesc aburii sa iasa.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr.costita afumata
  • 400 gr.spata porc fara os
  • 1 cutie ciuperci taiate
  • 1 ling.ghimbir
  • 2-3 rosii
  • 1 ardei
  • 3 cepe verzi
  • marar sau patrunjel verde
  • sare,piper
  • orez salbatic
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare cu carne de porc,costita afumata,ghimbir si orez salbatic:

Costita o taiem bucatele si o punem la calit intr-o ling.de ulei.Adaugam carnea taiata cubulete.Punem capacul si lasam 15 min.dupa care adaugam ciupercile scurse si mai lasam 10 min,pana mai scade din zeama formata.Adaugam ceapa taiata marunt,ardeiul taiat cubulete si ghimbirul taiat marunt,amestecam bine,punem capacul si mai lasam 5 min dupa care adaugam rosiile taiate marunt,sare si piper.


Mancarea e gata cand carnea e fiarta si ramane putin sos mai grosut.


Se presara marar sau patrunjel verde.


Noi am servit alaturi de o garnitura de orez salbatic aici reteta...o bunatate.



Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

cratita''cocotte" nu se pune direct pe flacara ci pe o tabla sa se distribuie caldura uniform(nu stiu daca asa trebuie dar eu am ajuns la concluzia asta)

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare cu carne de porc,costita afumata,ghimbir si orez salbatic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

kamy 1

08.06.2011, 21:15

ionela...ms

mirela0911 1

09.06.2011, 10:45

Ooooo, ce bine arata

kamy 1

09.06.2011, 16:14

mirela....da de buna,ce zici?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitive festive

de ancutsa 5

ieri la 18:17

Gem de piersici

de ancutsa 5

ieri la 18:09

Gem de prune

de ancutsa 5

ieri la 18:06

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc cu sos de ciuperci