Fasole scazuta cu carnati

de Alina26 in Porc, 25 Noi 2013 | 3995 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g fasole boabe
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 500 g carnati proaspeti
  • 5 fire patrunjel verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta cu carnati:

1.Am pus fasolea la  fiert in apa rece.Am lasat la fiert circa 2 ore.

2.Am tiat carnati rondele si i-am prajit in putin ulei.Am tocat ceapa si ardeiul si l-am pus peste carnati.Am lasat circa 10 minute in care am adaugat si un polonic din zeama de la fasolea fiarta,ca sa se inmoaie mai repede.

3.Am pus fasolea fiearta peste carnati,am potrivit de sare si piper si am mestecat.Am mai lasat 5 minute pe foc.Am pus patrunjelul tocat marunt si am stins focul.

Serviti cu castraveti murati,gogonele sau varza murata.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Alina26 1

25.11.2013, 21:16

laura_n 1

26.11.2013, 16:41

ce fel ai taiat castravetii aia , mor aici de pofta

Alina26 1

27.11.2013, 15:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Iahnie ardeleneasca de fasole cu tarhon