Cotlet de porc cu sos de rodie

de ianculubita in Porc, 25 Aug 2013 | 1747 vizualizari

 

Recomand acest cotlet cu un sos dulce-acrisor,intr-un cuvant delicios!!

 

INGREDIENTE

  • 4cotlete
  • condimente pentru carne de porc
  • 1ardei rosu iute
  • 50ml ulei
  • 1lingura unt
  • 1rodie
  • 1portocala
  • 1pahar cu vin
  • 1lingura amidon
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu sos de rodie:

Intr-un castron punem cotletele condimentate din belsug,ardeiul iute taiat,ulei,amestecam carnea,acoperim cu folie alimentara si lasam la frigider pana a doua zi sau cateva ore daca sunteti presati de timp;


rasturnam apoi intr-o tava carnea cu tot cu ulei,adaugam zeama de portocala,zeama de la 1/2rodie cu tot cu seminte,vinul,putina apa,acoperim tava si lasam la cuptor la foc mic 1h;


dupa acest timp,scurgem sosul din tava intr-o tigaie,adaugam untul,amidonul dizolvat in putina apa rece,iar cand incepe sa se ingroase,stoarcem cealalta jumatate de rodie cu seminte;


daca sosul e prea gros,adaugam putina apa,condimentam si oprim focul.


Servim cotletul pe o farfurie cu o insula de piure de cartofi,sosul si seminte de rodie deasupra.


Pofta buna!!

 

TIPS-URI

1

va recomand sa folositi 2rodii

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu sos de rodie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 15 %
179.99 lei
152.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Krystyan Trendy 1

31.10.2013, 14:47

foarte bun si interesanta reteta

ianculubita 1

01.11.2013, 07:32

babi5 1

13.07.2014, 14:35

Imi place tare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lipie cu legume
  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de cartofi

de xana 5

ieri la 16:02

Desert prajitura cu foi de napolitana, caramel si nuca

de Oana 9

ieri la 14:00

Napolitane de post

de xana 5

ieri la 13:15

Tarta cu ciocolata si blat din granola

ieri la 10:15

Tortulet de biscuiti

de GeorgiG 5

pe 20.02 la 21:59

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu legume, la cuptor