Fasole rosie cu afumatura (la oala sub presiune)

de mihaelar63 in Porc, 2 Aug 2012 | 15979 vizualizari

 

Pentru ca fasolea boabe fierbe mai greu si mai mult , pe asa caldura am ales sa o prepar la Kukta[ oala sub presiune ]. Oala sub presiune este un aliat de nadejde pe caldura sau daca trebuie sa prepari unele alimente indelungat [ beneficiu dublu , mai putina caldura si consum redus de energie ]
Simplu si gustos .

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 2 rosii
  • 2 fire usturoi
  • 500 gr costita afumata
  • 2 cani fasole rosie
  • cimbru verde
  • marar verde
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole rosie cu afumatura (la oala sub presiune):

Spalati fasolea. Spalati afumatura si o portionati .tocati ceapa curatata , rosiile si usturoiul .


Puneti totul in oalacu 3 l apa .Adaugati cimbru si marar.


Puneti capacul si fierbeti la foc mare pana incepe sa fluiere , acum reduceti flacara la minimum .


Dupa o ora puneti oala in chiuveta , lasati sa curga apa rece , deschideti dispozitivul pentru aburi (in aceasta ordine). Cand nu mai ies aburi prin dispozitiv puteti scoate capacul .


Serviti asezonat cu verdeata si bineinteles cu ceapa si ardei iute .


Nu e nici ciorba , nici iahnie dar e buna .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole rosie cu afumatura (la oala sub presiune)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

02.08.2012, 19:38

Daaaaa...are un gust nemaipomenit!

gaby_gabytza 1

03.08.2012, 16:55

bun

babi5 1

12.06.2013, 18:59

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Iahnie ardeleneasca de fasole cu tarhon