Fasole scazuta cu carnati de curcan

de Bya Ralu in Curcan, 29 Apr 2015 | 1159 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1-2 carnati de curcan
  • fasole pestrita
  • 1 ceapa alba mare
  • 1 fir de ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1 bucata telina frunze
  • 10 rosii cherry
  • patrunjel proaspat
  • ulei de masline
  • vegeta/piper alb/busuioc/boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta cu carnati de curcan:

Fasolea se lasa in apa rece peste noapte intr-un castron cu multa apa.


Intr-o craticioara se pune fasolea la fiert in 3 ape.


Ceapa se toaca marunt,telina o taiem feliute,iar morcovul rondele si le punem la calit in ulei de masline.Dupa cateva minute se adauga si carnatii taiati feliute,se calesc bine dupa care se adauga fasolea (aproape fiarta,in cele 3 ape),condimentele si se acopera cu apa.


Daca este nevoie de completeaza cu apa cand aceasta scade,pana cand toate legumele sunt fierte.


Spre final se lasa sa scada aproape toata apa,se adauga rosiile cherry taiate in bucati mici,se mai lasa cateva minute pe foc,se adauga patrunjelul toca marunt si se serveste!


 

TIPS-URI

1

se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta cu carnati de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

Rocsi 1

30.04.2015, 11:14

Buna fasolica

anca_rm 1

30.04.2015, 14:04

fasoleeee , vin si eu

Bya Ralu 1

01.05.2015, 16:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de curcan cu parmezan la cuptor