Fasole scazuta cu cartofi si rosii

de Bya Ralu in Mancaruri de legume, 15 Aug 2012 | 2120 vizualizari

 

vazusem reteta pe un site dar normal ca de obicei am mai modificat-o:)))e faina combinatia de fasole pastai cu cartofi...nu am mai mancat pana acuma:D

 

INGREDIENTE

  • 300-400 g fasole galbena congelata
  • 2 cartofi mari
  • 1 morcov
  • 2 catei usturoi
  • 1 ceapa alba
  • 2 rosii mari coapte
  • 1 ceasca vin rosu
  • patrunjel maruntit uscat
  • sare,piper,busuioc,putin cimbru si boia dulce
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta cu cartofi si rosii:

Intr-un ceaun punem cartofii taiati cubulete si fasolea congelata, adaugam putina apa. Ceapa, usturoiul si morcovul se pun in robotul de bucatarie si se maruntesc, se pun intr-o tigaie cu ulei de masline la calit dupa care se adauga in ceaun si se pune apa cat sa acopere totul. Se lasa la foc mic sa fiarba, se asezoneaza cu 1 lingura de vegeta si restul condimentelor. Se adauga si rosiile taiate cubulete sau bagate la robot. Se pune si ceasca de vin rosu si se lasa asa, daca scade apa prea mult se mai completeaza. Cam in 40 de minute este gata totul. Se presara patrunjel maruntit uscat sau proaspat.


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta cu cartofi si rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Bya Ralu 1

13.03.2013, 19:51

sebirizescu 1

18.03.2013, 15:24

foarte bun

Bya Ralu 1

18.03.2013, 15:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Fasole verde scazuta cu usturoi si smantana