Fasole scazuta cu mamaliguta

de Lau in Mancaruri de legume, 17 Apr 2011 | 4332 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole galbena congelata
  • 2 cepe
  • 1 capatana usturoi
  • ulei
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta cu mamaliguta:

Se fierbe fasolea in apa cu sare.

Se curata ceapa si se toaca marunt, se caleste un pic dupa care se adauga usturoiul curatat si pisat numai jumatate din cantitate,se lasa 1 min sa se caleasca cu ceapa, dupa care se adauga fasolea scursa de apa,se lasa 5 min,apoi  se adauga si restul de usturoi si se mai lasa 3 min.

Se potriveste de sare si piper.

Mamaliga se face din apa cu sare si malai.

Noi am servit cu oua fierte alaturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Rocsi 1

01.05.2011, 11:06

as manca zilnic pastai ce mult imi plac

adry88 1

26.05.2011, 16:40

vreau si eu

gaby_gabytza 1

26.05.2011, 16:54

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez prajit cu ou – varianta in stilul teppanyaki