Spanac cu smantana

de _Alina_ in Mancaruri de legume, 9 Iun 2012 | 1560 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 270 g spanac
  • 4 lg smantana
  • 1 lgt ulei
  • 1 cepa verde
  • 1/4 lgt sare
  • 1/4 lgt mix de legume uscate
  • 1 catel de usturoi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu smantana:

1. Spalati spanacul si il opariti-l 5-8 min.
2. Spalati si taiati ceapa, apoi o caliti intr-o lingurita de ulei.
3. Scoateti spanacul din apa si il tocati.
4. Puneti spanacul peste ceapa calita.
5. Adaugati 3 lg de smantana peste spanac si lasati la foc mediu 5 min.


6. Puneti mixul de legume, sarea si piperul peste spanac.
7. Transferati spanacul intr-un castron, puneti desupra 1 lg de smantana si catelul de usturoi feliat.

Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi smantana cu continut redus de grasimi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

_Alina_ 1

09.06.2012, 16:33

Rocsi 1

09.06.2012, 20:00

Ce frumos ai prezentat

Alinutza80 1

09.06.2012, 21:00

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de spanac cu sos de rosii si usturoi