Fasole scazuta cu ciolan afumat

de daniastefania in Porc, 15 Iul 2015 | 1057 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ciolan afumat fara os fiert
  • 1 ceapa
  • 850 gr fasole din conserva
  • 3 rosii
  • Sare
  • Piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta cu ciolan afumat:

Fasolea din conserva o trecem sub un jet de apa rece, apoi o punem la scurs. Curatam ceapa, o tocam, apoi o calim in putin ulei. Adaugam rosiile curatate de coaja si taiate marunt. Fierbem doua minute. Adaugam fasolea si o cana cu apa. Condimentam. Lasam sa fiarba 10 minute si stingem focul. Ciolanul afumat il taiem felii si il prajim in putin ulei. Il rumenim frumos pe ambele parti. Punem in farfurie fasole si o felie de ciolan. Servim cu paine. Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Bya Ralu 1

15.07.2015, 14:56

delicios

Rocsi 1

16.07.2015, 20:34

Mmm, vreau o portie!

mirela0911 1

17.07.2015, 12:51

Buna!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Fasole scazuta cu ciolan afumat