Fasole scazuta cu ciolan afumat la cuptor

de Bya Ralu in Porc, 12 Mai 2016 | 3529 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ciolan maricel
  • 450 g fasole
  • 2 cepe albe
  • 1 morcov
  • 1 cutie de rosii cuburi
  • frunze de ceapa verde
  • 1 lingura faina
  • vegeta/piper/boia dulce
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole scazuta cu ciolan afumat la cuptor:

Fasolea se pune la fiert in 3 ape.


Ciolanul il punem la fiert separat pentru circa 1 ora.


In vasul roman punem fasolea, ceapa tocata marunt, morcovul taiat rondele si frunzele de ceapa verde taiate feliute.


Amestecam pune 1 polonic din zeama in care a fiert ciolanul, condimentele si punem ciolanul deasupra.


Acoperim cu capacul de la vasul roman si dam la cuptorul preincalzit pentru circa 1 ora.


Se scoate cu grija din cuptor,scoatem ciolanul, punem rosiile cuburi, mai completam cu zeama de la ciolan daca mai este nevoie, amestecam, punem din nou ciolanul deasupra, acoperim si dam din nou la cuptor pentru inca 1 ora.


Amestecam faina cu zeama de la ciolan, o subtiem si punem deaspura peste fasole, condimentam dupa gust si dam din nou la cuptor fara capac pentru circa 15 minute.


Se serveste cald.

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole scazuta cu ciolan afumat la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

Bya Ralu 1

13.05.2016, 21:46

cu mare drag anca

Bya Ralu 1

13.05.2016, 21:46

marcela

Bya Ralu 1

13.05.2016, 21:46

clau

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc cu paine fiarta(Schweine-Geschnetzeltes mit Mehlknödel)