Fasole verde cu carne de vitel

de Maria_Laura in Vita, 6 Feb 2014 | 4603 vizualizari

 

Se poate servi cu orice fel de carne!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg Fasole verde ( eu am avut din congelatorul propriu si era prefiarta)
  • 2 cepe
  • 2-3 rosii
  • 2 linguri faina
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 4-5 catei usturoi
  • frunze marar si patrunjel
  • 2-3 linguri ulei
  • carne fiarta de vita
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde cu carne de vitel:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in putin ulei. Cand ceapa a devenit aurie se pune faina, se mai caleste putin, se adauga boiaua de ardei si imediat se pune fasolea verde si rosiile tocate marunt, daca mai e nevoie de lichid se poate adauga putina apa sau suc de rosii. Se pune sare dupa gust! Se lasa sa fiarba.

La final adaugam usturoiul tocat si frunzele de marar si patrunjel.

La aceasta mancare eu am adaugat carnea de vitel pe care am fiert-o in supa de vitel cu taitei!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu carne de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de fasole verde cu manzat