Tocanita de manzat la Philips Multicooker

de Doinavar in Vita, 18 Noi 2013 | 7468 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g gulas de manzat (antricot, pulpa, muschiulet)
  • 1 kg ceapa
  • 1 bucata de praz – optional
  • 1 ardei gras rosu mare
  • 3-4 cartofi
  • 1 ardei iute
  • 100 g ketchup de rosii si ardei rosii (pasta de tomate)
  • 1 morcov
  • 1 legatura de patrunjel
  • 6 linguri de ulei
  • 3 linguri faina
  • sare, piper, cimbru, foi de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de manzat la Philips Multicooker:

Curatati ceapa si taiati-o pestisori, impreuna cu bucata de praz. Morcovul curatat taiati-l feliute subtiri, ardeiul gras fasiute, iar patrunjelul tocati-l marunt. Am pus carnea in vasul de gatit, din MENU am setat programul FRY, am selectat 10 minute din COOKING TIME si am apasat butonul START. Am amestecat ocazional carnea, ca sa se prajeasca pe toate partile.

Am adaugat peste carne morcovul, ceapa, prazul si ardeii si 350 ml apa. Din MENU am setat programul STEW, iar din COOKING TIME 2 ore. Am inchis capacul si am apasat START.

Curatati cartofii, spalati-i si taiati-i cubulete potrivite, iar la incheierea programului, adaugati-i in tocanita. Din MENU selectam din nou STEW si din COOKING TIME 1 ora si 30 de minute. Inchidem capacul si apasam START.

Cine doreste sa fie mai picanta tocanita poate adauga 3-4 feliute de ardei iute. Cu jumatate de ora inainte de incetarea programului, adaugati sare, piper, restul condimentelor, foi de dafin si inchideti din nou capacul. Intr-un castronel desfaceti faina cu ketchup (pasta de tomate) si putina apa. Cu aproximativ 10 minute inainte de terminarea programului, adaugati totul in tocanita, dregeti gustul – cine vrea, poate adauga o lingurita de zahar si o lingura de otet. Eu asa procedez, dar unii nu agreeaza ideea.

Tocanita a fost nemaipomenita, nu s-a lipit sosul, carnea a fost frageda si am servit-o cu mamaliguta si presarata cu patrunjel tocat. Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de manzat la Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj (multicooker)