Muschi de vita cu sos de otet balsamic

de Brindusa in Vita, 16 Ian 2011 | 5947 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g muschiulet de vita de buna calitate
  • 80 ml otet balsamic
  • 80 ml vin rosu
  • 1 lingurita zahar brun
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare, piper
  • legume fierte la aburi sau in apa, pentru garnitura
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita cu sos de otet balsamic:

Taie carnea in 3-6 bucati, in functie de cat de bine facuta iti place s-o mananci. Cu cat e mai subtire bucata de carne, cu atat se patrunde mai bine.

Pune carnea pe servete absorbante ca sa o usuce bine

Sareaza si pipereaza pe ambele parti, din abundenta (totusi, nu exagera)

Intr-o tigaie mare pune uleiul si incalzeste-l la foc mare.

Pune fileurile si lasa-le cate 1 minut pe fiecare parte, sa devina putin maronii

Toarna otetul balsamic si vinul, da focul mai mic si acopera. Lasa 4 minute, apoi intoarce carnea. Mai lasa 4 minute.

Scoate carnea pe o farfurie si acoper-o cu folie de aluminiu.

Pune zaharul in tigaie si lasa sosul sa fiarba pana ce devine gros. Amesteca din cand in cand.

Serveste 1-2 felii de carne cu legume fierte si sosul format.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita cu sos de otet balsamic" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

izulika 1

18.01.2011, 22:02

adry88 1

23.05.2011, 21:42

germiniasi 1

22.07.2011, 18:07

carnea de vita nu se sareaza decat dupa ce e gatita,devine tare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu branza si dulceata de zmeura

de oanapl 5

ieri la 22:51

Tortellini ( bicolori ) de casa, cu ciuperci si cascaval

de Ina 7

ieri la 21:46

Pizza dulce

ieri la 18:37

RETETA RECOMANDATA
Gulas de vita cu galusti