Rulada cu carne de vita si sos de menta

de Julie in Vita, 21 Aug 2011 | 2119 vizualizari

 

Rulada cu carne de vita si sos de menta,un deliciu ce trebuie neaparat sa-l incercati!

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de vita,
  • 2-3 linguri unt,
  • sare,
  • piper,
  • busuioc verde, 
  • patrunjel,
  • 1/3 lingurita chimen macinat,
  • 2-3 catei de usturoi.
  • Pentru sos:  
  • 200 g smantana sau iaurt cremos, 
  • 5 linguri maioneza,
  • menta,
  • patrunjel,
  • sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu carne de vita si sos de menta:

Se amesteca untul cu sare, piper, pudra de chimen, usturoi zdrobit, busuioc si patrunjel tocate marunt.


Carnea se taie in felii subtiri si se bate usor. Se aseaza pe o folie de aluminiu si se intinde deasupra untul aromat. Se ruleaza cu ajutorul foliei si se prinde rulada cu scobitori sau se leaga cu sfoara. Se pun intr-o tava 2-3 linguri ulei, se aseaza rulada, se acopera cu folie de aluminiu si se introduce la cuptor. Dupa 40 minute, se inlatura folia si se mai lasa inca 15-20 minute, sa se rumeneasca rulada.


Sos de menta:


Se amesteca smantana cu maioneza si se adauga dupa gust: sare, menta proaspata si patrunjel verde tocate marunt.


Cand se serveste, se inlatura scobitorile sau sfoara, se taie rulada felii si se aseaza pe farfurie alaturi de sosul de menta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu carne de vita si sos de menta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Rocsi 1

21.08.2011, 17:05

prezentare minunata

alinutzika 1

21.08.2011, 23:20

interesant...

mimmi 1

22.08.2011, 11:30

Cred si eu ca-i un deliciu !! Pana o fac ma servesc de la tine !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Rulada de vita