Rasol de vitel cu legume

de kamy in Vita, 28 Apr 2011 | 7944 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc.rasol vitel
  • 3 morcovi
  • o telina mica
  • 3 cartofi
  • o ceapa (eu am pus juma.ca le am fff mari....cepele)
  • sare,piper
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de vitel cu legume:

Curatam legumele,le spalam si le taiem buc.mari ca ptr.supa.Ceapa o lasam intreaga.


Intr-o oala de 5l punem apa si legumele la fiert,in afara de cartofi.


Pregatim rasolul:punem sare grunjoasa pe maduva ca sa nu se imprastie in apa.


Cand apa fierbe punem si buc.de rasol.Spumam cat este nevoie.Cand legumele sunt pe jumate fierte,punem cartofii.Cand s-au fiert le scoatem pe o farfurie.


Rasolul dureaza pana e bine fiert(3 ore la foc mic sa nu se tulbure supa).


Cand e bine fiert punem buc.de rasol intr-o tava,legumele pe langa(in afara de ceapa...o aruncam)punem din loc in loc bucatele de unt,putina supa(2-3 ling.)si dam la cuptor putin sa prinda culoare.


Se serveste neaparat cu hrean sau sos de hrean(ceva sa contina....hrean)


Cui ii place poate manca maduva pe paine prajita si sare.


Pofta maxima!!!!!


 

TIPS-URI

1

Eu fac rasolul la kukta deobicei-1 ora dupa ce incepe sa fluiere-dar amandoua erau la "mosie".

2

Sa crestati in vreo 2 locuri pielita de pe marginea rasolului ca se va aduna daca nu.

3

din zeama faceti o supa buna cu taitei de casa sau galuste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de vitel cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (72)

kamy 1

04.05.2011, 17:25

eduard....

Teo 1

04.05.2011, 23:11

imi place !

kamy 1

05.05.2011, 09:42

teo....si noua

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata de toamna cu bureti
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dulceata de gutui

de Ancutsa 5

ieri la 22:37

Desert prajitura cu mere si branza

de Rocsi 9

ieri la 21:36

Dulceata din struguri albi cu vin si coaja de portocala

de Ancutsa 5

ieri la 20:45

Avocado cu ton

ieri la 18:05

Bors de cartofi, dres cu oua si smantana

de RODIMUR 5

pe 14.10 la 23:13

RETETA RECOMANDATA
Rasol de vită cu legume şi hrean