Fasole verde cu pui

de laura_n in Pui, 21 Mai 2013 | 6474 vizualizari

 

Zic sa va las ceva de papa cat lipsesc.
Daca vreti si desert luati de la Miha sau de la Gaby :)))
de baut, are Cleme socata!

lasati si un bacsis...numa' ciocolata sa nu fie :)))

 

INGREDIENTE

  • 700 gr (o punga) pastai verzi congelate sau proaspete
  • 2 pulpe pui (preferabil 4 bucati)
  • 2 legaturi usturoi verde
  • ulei masline
  • 2-3 lg bulion
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde cu pui:

Am curatat, spalat si tocat usturoiul verde. Am oprit cateva tulpini pt pus spre sfarsit. Pulpele le-am curatat si le-am spalat.

Intr-o tigaie, am pus un pic de ulei masline, am aruncat usturoiul tocat si apoi am pus la rumenit pulpitele. Am adaugat un pic de sare si apoi am adaugat pastaile. Am lasat sa sfaraie un pic cu toate, apoi am adaugat doua cani cu apa in care am diluat cateva linguri cu bulion. Eu am mai adaugat doua aripi fierte deja de la supa. 

Am lasat la fiert cam 30 minute, apoi am mai presarat un pic de sare, cateva tulpini verzi tocate de usturoi si am dat la cuptor. Am lasat cam 15-20 minute.

Au iesit tare gustoase. Am servit cu castraveti murati :x:x

TIPS-URI

1

ingredientele costa aproximativ 15 lei.

2

cateva tulpini de usturoi le-am tocat si le-am presarat peste pastai spre sfarsit. ii confera mancarii o aroma proaspata si minunata.

3

eu prefer pastaile congelate celor din conserva, asta numai si numai in cazul in care nu sunt disponibile cele proaspete.

4

scazute un pic si la cuptor,parca au un gust mai bun.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu pui" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Fasole verde cu ciocănele de pui la Multicooker