Fasole verde frantuzeasca, cu porumb dulce

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 24 Feb 2020 | 1203 vizualizari

 

 O garnitura plina de culoare si prospetime . Gustul fasolei verzi se imbina placut cu cel al boabelor de porumb .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole verde frantuzeasca-congelata sau proaspata
  • 1 cana porumb dulce -din conserva
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura zeama de lamaie proaspat stoarsa
  • patrunjel verde tocat -optional
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde frantuzeasca, cu porumb dulce:


  1. Fasolea verde se decongeleaza la temperatura camerei .

  2. Fierbeti fasolea in apa clocotita 10 minute .

  3. Scurgeti fasolea verde si o limpeziti cu apa foarte rece [ pentru ca sa-si pastreze culoarea frumoasa de verde ].

  4. Porumbul din conserva se scurge de lichidul in care a fost conservat si se clateste bine cu multa apa rece.

  5. Scurgeti bine fasolea si porumbul de excesul de apa .

  6. Intr-un wok incapator infierbantati uleiul puneti untul la topit .

  7. Incalziti fasolea verde si porumbul .

  8. Sarati si piparati . Echilibrati gustul cu zeama de lamie .

  9. Omogenizati si presarati daca doriti patrunjel verde tocat la servire .

  10. Folositi aceast preparat ca atare sau ca garnitura langa carnea preferata .

  11. In farfuriile noastre fasolea verde cu porumb a fost insotita de snitele gratinate cu rosii si vinete.

TIPS-URI

1

Daca sunteti vegetarian/a sau postiti se poate exclude untul .

2

Scurgeti fasolea verde si o limpeziti cu apa foarte rece [ pentru ca sa-si pastreze culoarea frumoasa de verde ].

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde frantuzeasca, cu porumb dulce" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Rocsi 1

24.02.2020, 20:01

Rahela Velicu 1

24.02.2020, 21:18

dantes 1

27.02.2020, 09:54

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8767 puncte

mihaelar63

5278 puncte

mirela0911

4877 puncte

Rocsi

4727 puncte

Constelatialeu

4318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Fasole boabe cu spanac in sos de rosii