Mic dejun elegant (2)

de adnia in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2013 | 1421 vizualizari

 

Fie ca aveti musafiri la masa, fie ca pur si simplu doriti sa va rasfatati...si sa rasfatati pe cineva :), va propun un mic dejun pe cat de simplu de realizat, pe atat de aspectuos.

 

INGREDIENTE

  • 1 rosie
  • 1 ou fiert tare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mic dejun elegant (2):

Se feliaza cu grija oul fiert, apoi se cresteaza rosia, ca un fel de evantai. Se introduc feliile de ou intre crestaturile rosiei. Se decoreaza si se serveste!

Enjoy!

 

TIPS-URI

1

optional, se poate presara cascaval ras

COMENTARII (16)

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

09.01.2013, 14:49

Maine vreau si eu la birou

ianculubita

ianculubita 1

09.01.2013, 17:38

adnia

adnia 1

09.01.2013, 22:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!