Tarte cu peste

de Laly in Aperitive / Garnituri, 10 Ian 2011 | 3258 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat de tarta:
  • 1 galbenus
  • 250 gr faina
  • 125 gr unt
  • 2-3 linguri de apa
  • un praf de sare
  • Umplutura:
  • 1 conserva de ton
  • 1 rosie
  • 100 gr porumb din conserva
  • 2 linguri ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • 3 fire de ceapa verde
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarte cu peste:

Aluatul:


-frecam untul moale,la temperatura camerei cu galbenusul,un praf de sare,apoi adaugam putin cate putin faina si apa.Framantam bine aluatul pana cand nu se mai lipeste de maini.Ungem formele de tarta,sau formele de briose cu putin ulei. Intindem aluatul,apoi taiem si punem aluatul in forme imbracand si peretii. Acoperim aluatul cu folie de aluminiu,pentru a se coace frumos,fara sa se umfle.Coacem circa 15-20 de minute pana se rumeneste frumos.Scoatem formele din cuptor si le lasam sa se raceasca.


Umplutura:


-amestecam bucatile de ton cu boabele de porumb,ceapa verde curatata si taiata rondele subtiri,rosiile curatate si taiate cubulete mici.Adaugam uleiul de masline,zeama de lamaie si sare dupa gust.


Umplem tartele cu aceasta salata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte cu peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Bucataras Medi 1

10.01.2011, 21:24

apetisante................

Cris2711 1

11.01.2011, 18:39

Extra prima

adry88 1

03.06.2011, 21:07

arata super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu legume