Fasolica groasa cu carnati oltenesti

de jolygina in Mancaruri de legume, 30 Mar 2012 | 5541 vizualizari

 

mancarea noastra preferata

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole uscata
  • 4 carnati oletenesti
  • o lingura sau 2 de ulei
  • o capatana de usturoi mai mica
  • putin tarhon
  • 4 cepe
  • un morcov
  • o lingura de bulion sau putina boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasolica groasa cu carnati oltenesti:

Punem sa fiarba fasolea impreuna cu morcovul taiat rondele si ceapa , le lasam sa fiarba bine ,adaugam putin delicat sau sare si piper cum doreste fiecare


Cand este fiarta bagam de 3 -4 ori blendarul vertical in ea ,sa nu se faca ca o pasta ,sa se mai vada cat de cat boabe intregi ,dupa care adaugam boiaua sau bulionul, carnatii care au fost putini prajiti si usturoiul pisat. Apoi o frecam cu uleiul folosind o lingura de lemn , iar la sfarsit punem putin tarhon pentru aroma


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fasolica groasa cu carnati oltenesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Bya Ralu 1

31.03.2012, 19:41

bun bun

jolygina 1

31.03.2012, 20:09

te servesc gurita

Zamfira 1

03.04.2012, 19:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Mancare de fasole cu chorizo si carne de porc