Fettucine cu somon si feta

de RuxyRux in Paste, 4 Apr 2012 | 4041 vizualizari

 

Pentru o cina savuroasa...

 

INGREDIENTE

  • 250 gr fettucine
  • 2 linguri ulei de masline
  • 4 cepe verzi( fire)curatate si tocate fin
  • 350 gr sparanghel proaspat( pus putin la aburi)
  • 2 bucati mari de somon proaspat
  • 1 lingura de capere tocate fin
  • 300 ml smantana
  • 100 gr feta maruntita
  • piper negru
  • sare dupa gust
  • 1 lamaie taiata sferturi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fettucine cu somon si feta:

Se fierb pastele...al dente sau nu...inspirati-va dupa intsructiunile de pe cutie...mie imi plac mai moi asa ca mereu le las un minut sau doua mai mult apoi le acopar si le las sa se umfle.

Am calit inabusit in ulei de masline ceapa verde si sparanghelul pus putin la aburi( 2-3 minute) la foc moderat in jur de 5 minute.

Somonul fara piele si dezosat, taiat bucati mici l-am pus pe gratar, se face foarte rapid si l-am dat deoparte.

Am pus apoi intr-o tigaie adanca, somonul cu ceapa, sparanghelul, caperele si smantana. Potrivim gustul de sare si piper. Am lasat pe foc mic inca cinci minute apoi am amestecat pastele ( inca fierbinti)  scurse bine cu feta si restul compozitiei. 

Asezam pe farfurie si decoram cu lamaie.

Foarte foarte bun!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fettucine cu somon si feta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

deyutzky 1

05.04.2012, 13:30

uuu...cum arata apetisant

RuxyRux 1

05.04.2012, 21:05

Multumesc tare tare mult...ma bucur ca v-a placut

Dana_Retetegg 1

05.04.2012, 21:32

delicioase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cupcakes cu vanilie si confetti - Reteta perfecta pe gustul copiilor

pe 27.05 la 18:17

Brioșe cu ou și gorgonzola dulce

pe 27.05 la 16:02

Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola

pe 27.05 la 15:14

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Farfalle cu somon si verdeata