Paste cu branza, smantana si marar

de Zamfira in Paste, 23 Noi 2013 | 7250 vizualizari

 

Am descoperit o noua reteta de paste: branza, smantana si marar. La inceput am fost putin sceptica....hmmm marar in paste? Daaa, este o combinatie fantastica. Va recomand sa incercati aceasta reteta si daca aveti posibiliatea serviti-o alaturi de un paprikas ardelesc, efectul va fi maxim. Pofta buna!!!

 

INGREDIENTE

  • - 200 g paste
  • - 150 g branza de burduf
  • - 100 ml smantana grasa
  • - 1 legatura marar verde
  • - 50 ml ulei de masline
  • - apa, putina sare pentru fierberea pastelor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza, smantana si marar:

Se fierb pastele in apa cu putina sare, conform indicatiilor de pe ambalaj. Se scurg bine de tot.


Amestecam smantana cu mararul spalt, scurs si tocat marunt.


Punem intr-un vas ulei de masline (50 ml), adaugam in straturi paste, branza feliata, smantana amestecata cu mararul tocat marunt. In final omogenizam totul. Se mai tin 2-3 minute pe foc mic amestecand sa nu se prinda.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza, smantana si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Alina26 1

23.11.2013, 17:28

buneeee!!!

Aurelia 07_07 1

23.11.2013, 18:21

Sunt satula de carne vreau paste cu branza

Rocsi 1

23.11.2013, 21:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu branza (la cuptor)